• Omah
  • Pintu Aluminium&Jendela
Pintu Aluminium&Jendela
  • Pintu & jendhela Aluminium
    Lawang Casement Aluminium & jendhela Aluminium lawang Casement &jendhela minangka gaya windows lan lawang. Bukaan lan nutup sash dipindhah ing arah horisontal, mula diarani "jendhela lan lawang kamar". Jendhela lan lawang kaset dipérang dadi jinis push-pull lan jinis sing digantung ndhuwur. Kaluwihane yaiku ...
  • Aluminium Non termal lawang lan jendhela
    Aluminium Non term break lawang&windows Jembatan aluminium jembatan sing ora rusak ora duwe partisi menengah. Kabeh digawe saka paduan aluminium, lan konduktivitas termal logam paling kuat. Mula, konduktivitas termal, jampel termal, lan keamanan ora pati apik kaya lawang aluminium istirahat termal&jendhela. Pintu aluminium jembatan rusak…
  • Aluminium Sliding door & window
    Aluminium Sliding door&jendela geser paduan aluminium Changyuan&windows digawe dening profil bangunan paduan aluminium kanthi pigura lan struktur kipas. Dheweke dipérang dadi lawang lan jendela paduan aluminium biasa lan lawang lan jendhela paduan aluminium sing rusak. Jendhela paduan aluminium apik, disegel, lan kekuatane dhuwur. Dheweke ...
  • Pintu & jendela istirahat Termal Aluminium
    Pintu istirahat Termal Aluminium&jendhela Aluminium lawang termal lan jendhela minangka salah sawijining jinis lawang & jendhela sing nggunakake profil aluminium jembatan terisolasi lan kaca isolasi, sing duwe fungsi hemat energi, jampel swara, nyegah swara, anti debu lan anti banyu. Koefisien konduktivitas termal saka lawang aluminium jembatan sing rusak lan…
  • Pintu & jendhela rana aluminium lan rana rol
    Pintu rana aluminium&jendela / roller rana Changyuan Aluminium alloy shutter door and window digunakake kanthi umum tirai digawe kanthi bentuk louvers. Rana paduan aluminium biasane digawe saka paduan aluminium sing ora gampang teyeng. Ringan lan awet. Shutters minangka dekorasi sing lembut kanggo…
1 Kaca 1 saka 1
Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI