• Omah
  • Profil aluminium kanthi perawatan permukaan
Profil aluminium kanthi perawatan permukaan
  • Profil aluminium kanthi anodisasi
    Profil aluminium karo anodizing Changyuan Aluminium wis loro workshop kanggo anodizing lan elektroforesis. Profil aluminium anodizing minangka substrat sing digunakake minangka anoda, lan elektrolisis ditindakake ing larutan elektrolitik, lan film oksida protèktif digawé sacara artifisial ing permukaan substrat kanggo mbentuk alumina ...
  • Profil aluminium kanthi elektroforesis
    Profil aluminium kanthi elektroforesis Profil aluminium kanthi elektroforesis ngidini bahan alumina digunakake minangka anoda lan dilebokake ing lateks larut banyu.. Arus langsung ditrapake kanggo nggawe lapisan lapisan pelindung kanthi artifisial ing permukaan film aluminium oksida kanggo mbentuk bahan aluminium elektroforesis.…
  • Profil aluminium kanthi serat kayu
    Profil aluminium karo serat kayu Simulasi aluminium gandum kayu, pisanan semprotan-cat primer ing profil aluminium extruded, banjur tempel kertas serat kayu ing permukaan, banjur gunakake vakum, dadi panas lan pangolahan liyane kanggo nggawe gandum kayu rampung nembus primer semprotan. Ing proses, aluminium kaya kayu…
  • Profil aluminium kanthi lapisan bubuk
    Profil aluminium kanthi lapisan bubuk Prinsip proses penyemprotan elektrostatik profil aluminium. Lapisan wêdakakêna disemprotake ing permukaan benda kerja kanthi piranti nyemprot bubuk elektrostatik. Ing tumindak listrik statis, wêdakakêna bakal seragam adsorbed ing lumahing workpiece ...
1 Kaca 1 saka 1
Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI