• Omah
  • Profil bahan Aluminium
Profil bahan Aluminium
  • Profil aluminium kanggo tembok langsir
    Kirimi pitakon utawa kirim email kanggo ngandhani syarat, kita bakal selaras kanggo sampeyan. deskripsi produk: 1 Business type Manufacturer 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, lsp., 3 seri produk: Profil aluminium kanggo bahan bangunan lan bahan industri. 4 Rega: Adhedhasar rega Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)
  • Profil aluminium kanggo tabung konstruksi
    Aluminum profile for aluminum tube Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kita bakal selaras kanggo sampeyan. Aluminum tube is a kind of non-ferrous metal tube. It refers to a metal tubular material that is hollow and stretched along its longitudinal length with…
  • Profil aluminium kanggo motong interior
    Kirimi pitakon utawa kirim email kanggo ngandhani syarat, kita bakal selaras kanggo sampeyan. deskripsi produk: 1 Business type Manufacturer 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, lsp., 3 seri produk: Profil aluminium kanggo bahan bangunan lan bahan industri. 4 Rega: Adhedhasar rega Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)
  • Profil aluminium kanggo lawang lan jendhela
    Pambuka profil Aluminium kanggo lawang & window Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kita bakal selaras kanggo sampeyan. ChangYuan Aluminium bisa selaras kabeh jinis lawang &profil aluminium jendhela kanggo pasar jaban rangkah, saka pabrik rampung kanggo anodizing, electrophoresis and…
1 Kaca 1 saka 1
Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI