• Omah
  • aluminium extrusion manufacturer

aluminium extrusion manufacturer

  • Profil aluminium kanthi anodisasi

    Profil aluminium karo anodizing Changyuan Aluminium wis loro workshop kanggo anodizing lan elektroforesis. Profil aluminium anodizing minangka substrat sing digunakake minangka anoda, lan elektrolisis ditindakake ing larutan elektrolitik, lan film oksida protèktif digawé sacara artifisial ing permukaan substrat kanggo mbentuk alumina ...
  • Profil aluminium kanthi elektroforesis

    Profil aluminium kanthi elektroforesis Profil aluminium kanthi elektroforesis ngidini bahan alumina digunakake minangka anoda lan dilebokake ing lateks larut banyu.. Arus langsung ditrapake kanggo nggawe lapisan lapisan pelindung kanthi artifisial ing permukaan film aluminium oksida kanggo mbentuk bahan aluminium elektroforesis.…
  • profil extrusion aluminium kanggo V-slot

    Aluminum extrusion profile for V-slot industrial use aluminum profile Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kita bakal selaras kanggo sampeyan. Aluminum profiles were first used in construction. The term industrial aluminum profile is also a new word that only appeared in the…
1 Kaca 1 saka 1

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI