• Omah
  • Profil ekstrusi aluminium

Profil ekstrusi aluminium

  • Profil ekstrusi aluminium kanggo tabung industri

    Profil ekstrusi aluminium kanggo tabung industri ChangYuan profil ekstrusi aluminium kanggo tabung panggunaan industri yaiku jinis aluminium hard kekuatan dhuwur, sing bisa dikuwatake kanthi perawatan panas, kanthi plastisitas moderat ing anil, hardening lan kahanan panas, welding titik apik, lan kecenderungan tabung aluminium kanggo mbentuk retakan intergranular ...
  • Profil aluminium kanthi anodisasi

    Profil aluminium karo anodizing Changyuan Aluminium wis loro workshop kanggo anodizing lan elektroforesis. Profil aluminium anodizing minangka substrat sing digunakake minangka anoda, lan elektrolisis ditindakake ing larutan elektrolitik, lan film oksida protèktif digawé sacara artifisial ing permukaan substrat kanggo mbentuk alumina ...
  • Profil aluminium kanthi elektroforesis

    Profil aluminium kanthi elektroforesis Profil aluminium kanthi elektroforesis ngidini bahan alumina digunakake minangka anoda lan dilebokake ing lateks larut banyu.. Arus langsung ditrapake kanggo nggawe lapisan lapisan pelindung kanthi artifisial ing permukaan film aluminium oksida kanggo mbentuk bahan aluminium elektroforesis.…
  • Profil aluminium kanthi lapisan bubuk

    Profil aluminium kanthi lapisan bubuk Prinsip proses penyemprotan elektrostatik profil aluminium. Lapisan wêdakakêna disemprotake ing permukaan benda kerja kanthi piranti nyemprot bubuk elektrostatik. Ing tumindak listrik statis, wêdakakêna bakal seragam adsorbed ing lumahing workpiece ...
123Sabanjure> Kaca 1 saka 3

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI