aluminium fence

  • Pagar Aluminium nganggo las

    Pager / pager aluminium kanthi welding Changyuan Pager aluminium / pager kanthi welding minangka salah sawijining pager normal ing pabrik kita. Iki khusus kanggo pager tangga lan pager loteng. guardrail aluminium alloy ora perlu dicet lan maintained. Iku lawas lan anyar, sing ngirit kelelahan...
  • Aluminium Fence without welding

    Aluminum Fence without welding Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kita bakal selaras kanggo sampeyan. Changyuan aluminum alloy guardrail/fence is made of 6063 industrial aluminum. It is made by extrusion, aging, soldering, and high-temperature electrostatic spraying. The aluminum alloy guardrail does not…
1 Kaca 1 saka 1

Kirim pesen sampeyan menyang kita:

INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI