×
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Aluminium Thermal break door&window
Pintu istirahat Termal Aluminium&jendhela

Pintu lan jendela pemecah termal aluminium minangka salah sawijining jinis lawang & jendhela sing nggunakake profil aluminium jembatan terisolasi lan kaca isolasi, sing duwe fungsi hemat energi, jampel swara, nyegah swara, anti debu lan anti banyu. Koefisien konduktivitas termal saka lawang lan jendhela aluminium jembatan sing rusak kurang saka 3W / ㎡ · K, kang nyuda mundhut panas dening setengah dibandhingake lawang biasa lan jendhela, nyuda biaya panas bab 30%

Detail Produk Umpan balik saiki

Pintu istirahat Termal Aluminium&jendhela

Pintu lan jendela pemecah termal aluminium minangka salah sawijining jinis lawang & jendhela sing nggunakake profil aluminium jembatan terisolasi lan kaca isolasi, sing duwe fungsi hemat energi, jampel swara, nyegah swara, anti debu lan anti banyu. Koefisien konduktivitas termal saka lawang lan jendhela aluminium jembatan sing rusak kurang saka 3W / ㎡ · K, kang nyuda mundhut panas dening setengah dibandhingake lawang biasa lan jendhela, nyuda biaya panas bab 30%, jampel swara luwih saka 29 desibel, lan wis apik banyu lan online tightness.Ana rong cara utama kanggo gawé panas-insulating profil. Salah sijine yaiku nggunakake jalur insulasi panas lan profil aluminium kanggo mbentuk "jembatan insulasi" liwat bukaan untu mekanik, strip-tindik, lan proses rolling. Jinis liyane yaiku nyuntikake bahan insulasi panas menyang rongga insulasi panas profil aloi aluminium., banjur ngalangi lan mbusak logam jembatan sing rusak kanggo mbentuk a "jembatan insulasi panas", kang diarani a "jinis cast" profil insulasi panas. Ing ChangyYuan Aluminium, sampeyan bakal nemokake jendhela aluminium break termal lan lawang kaya iki: Jendela Swing Anyar, Perlindhungan lingkungan multi-kaca lan jendela hemat energi, Aluminium-kayu komposit lawang lan jendhela lan Broken bridge colored lawang aluminium lan jendhela.

Profil Aluminium: Paduan aluminium: 6063-T5, termal-break, non-termal-break
Kandel: 1.4mm-2.0mm, selaras
Perawatan lumahing: Disesuaikan (Dilapisi bubuk / Elektroforesis / Anodisasi lsp).
Werna: Gandum putih / Sampanye / Abu-abu / Kayu // Ijo / Perak
Gaya: (1) Jendhela Casement & lawang (2) jendela geser & lawang
(3) Jendhela lempitan & lawang (4) Jendela kere
(5) Jendhela lengkungan & lawang (6) Ngiringake&Jendela geser & lawang
(7) Ngiringake&Mbukak jendhela & lawang (8) Lawang Prancis
Gelas: Jinis: Low-E / Reflektif / Tempered / Floated / Coated
Kaca tunggal: 4/5/6/8/10/12/15/19mm lsp
Kaca pindho: Bening, Laminasi, Low-E, Suhu
5+12+5mm Kaca Gelas / 6 + 12 + 6mm Kaca Cermin / 5 + 0.76PVC + Kaca Laminasi 5mm

 

6+12+6mm Gelas E Kaca / 6mm + 1.14PVB + 6mm + 16A lsp
Triple 5mm + 9A + 5mm + 9A + 5mm
Hardware: 1) Merek Paling Dhuwur Cina
2) Merek Terkenal Internasional
3) Mbukak kanthi fleksibel lan rivet kanthi fleksibel
Perawatan lumahing: Lapisan daya, Anodizing, Laminasi, Elektroforesis
Ukurane: Disesuaikan
Werna: Disesuaikan
Sealing: Strip penyegelan karet etilena propilena saring
Bagean liyane: Jaring lemut / Layar stainless steel / Wutah / Grid ing njero ruangan
Lamaran: Omah omah, Kondominium, Hotels, Kantor, Villa
Kemasan: 1. Paket karton standar ekspor
2. Palet kayu utawa wesi
3. Karo film ing njaba
4. Disesuaikan
Jaminan: 10 taun
Kinerja Tekanan Angin ≥5,0 kpa GB / T7106-2008 / 9 kelas
Permeabilitas Udara ≤0,5 m3 /(m. H) GB / T7107-2008 / 8 kelas
Permeabilitas Banyu Hujan ≥700 PA GB / T7108-2008 / 6 kelas
Kinerja Noise Udara 45dB GB / T8485-2008 / 6 kelas
Kinerja Isolasi sing Apik 1.0W /(m2. K) GB / T8484-2008 / 10 kelas
Kinerja Shading SC ≤0,2 GB / T2680-2008 / 7 kelas

 

Kaluwihan paling gedhe saka jendhela lan lawang aluminium break termal:

1.Ngurangi konduksi panas: Konduktivitas termal profil jembatan aluminium terisolasi yaiku 1.8 ~ 5W / ㎡ · k, sing luwih murah tinimbang profil aluminium biasa 140 ~ 170W / ㎡ · k. Konduktivitas termal saka struktur kaca kothong diadopsi. Iku 2.0 ~ 3,59W / m2 · k, sing luwih murah tinimbang profil aluminium biasa 6.69 ~ 6,84W / ㎡ · k, sing efektif nyuda panas sing ditularake liwat lawang lan jendhela.

2.Nyegah kondensasi: Suhu lumahing njero profil kanthi jalur insulasi panas cedhak karo suhu njero ruangan, nyuda kamungkinan kondensasi kelembapan njero ruangan ing permukaan profil amarga supersaturasi.

3.Ngirit energi: Ing mangsa, pigura jendhela karo Strip jampel bisa nyuda 1/3 saka panas ilang liwat pigura jendhela; ing mangsa panas, yen ana AC, pigura jendhela karo Strip jampel bisa luwih Ngurangi mundhut energi

4.Nglindhungi lingkungan: Liwat aplikasi sistem insulasi termal, konsumsi energi bisa suda, nalika radiasi lingkungan amarga AC lan panas suda. Mupangate kanggo kesehatan: Ijol-ijolan panas antarane awak manungsa lan lingkungan gumantung ing suhu udhara njero ruangan, kacepetan aliran hawa, lan suhu udhara njaba. Kanthi nyetel suhu njero ruangan lawang lan jendhela supaya ora luwih murah tinimbang 12 ~ 13 ℃, lingkungan paling nyaman wis tekan.

5.Ngurangi swara: panggunaan struktur kaca kothong kanthi ketebalan sing beda lan struktur kothong profil aluminium jembatan terisolasi kanthi efektif bisa nyuda efek resonansi gelombang swara., nyegah transmisi swara, lan nyuda gangguan luwih saka 30dB.

6.Macem-macem werna: Profil aluminium kanthi warna sing beda bisa diprodhuksi sawise perawatan permukaan kanthi anodizing, nyemprotake bubuk, lan penyemprotan fluorocarbon. Sawise rolling lan kombinasi, lawang lan windows alloy aluminium terisolasi bisa digawe menyang njero ruangan ruangan lan windows loro-werna karo werna.

Kualitas:

Sertifikasi CE, SGS, ISO9001, ISO14001 lan otentikasi RoHS

Lamaran:

Bangunan dhuwur , omah, apartemen, wilayah kantor, lan njero ruangan.

Kauntungan kita:

Aluminium Changyuan duwe kaluwihan kasebut:

  1. Liwat 30000 mranata cetakan ing situs
  2. Luwih saka 400 pengusaha
  3. Rong ekstrusi sampul produksi, lebur, anodizing, elektroforesis lan bubuk bubuk
  4. 4.Kabeh bahan aluminium digawe dening pabrik, ngontrol kualitas wiwit wiwitan.
  5. Duwe kemitraan sing apik karo pabrik kaca lan aksesoris liyane

 

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI