се наоѓа во градот Лишуи, Округ Нанхаи, Фошан Сити Гуангдонг НР Кина. Близу е до Дали, глобалниот град од алуминиумски материјал, целосно искористување на факторите на нејзината локација, компанијата е близу до Хонг Конг, Шенжен, Гуангжу Нанша, Фошан Саншан и други големи пристаништа. Чангјуан алуминиум е снабдувач на алуминиумски профили фокусирани на служење во странство и на пазарите во развој.

ИСТРАУВАЕ СЕГА