• Дома
 • Алуминиумска врата&Прозорец
Алуминиумска врата&Прозорец
 • Aluminium Casement door&window
  Aluminum Casement door & window Aluminum Casement door &window is a style of windows and doors. The sash opening and closing is moved along a certain horizontal direction, so it is called "casement window and door". Casement window and door is divided into push-pull type and top-hung type. Its advantages are…
 • Алуминиумска врата и прозорец без термички прекин
  Aluminum Non thermal break door&window Non-broken bridge aluminum windows do not have intermediate partitions. The whole is made of aluminum alloy, and the metal's thermal conductivity is the strongest. Затоа, its thermal conductivity, thermal insulation, and safety are not as good as thermal break aluminum door&прозорец. Broken bridge aluminum doors…
 • Алуминиумска Лизгачка врата и прозорец
  Лизгачка врата од алуминиум&прозорец Лизгачка врата од алуминиумска легура&прозорците се направени од градежни профили од алуминиумска легура со рамка и структура на вентилаторот. Тие се поделени на обични врати и прозорци од легура на алуминиум и врати и прозорци со скршен мост од алуминиумска легура. Прозорците од алуминиумска легура се прекрасни, запечатени, и со висока јачина. Тие се…
 • Aluminium Thermal break door&window
  Алуминиумска термална врата&window Aluminum thermal break doors and windows is one kind of door & прозорец кој користи изолирани мостови алуминиумски профили и изолационо стакло, кои имаат функции на заштеда на енергија, звучна изолација, спречување на бучава, отпорен на прашина и водоотпорен. The thermal conductivity coefficient of broken bridge aluminum doors and…
 • Aluminium shutter door&window and roller shutter
  Aluminum shutter door&window/ roller shutter Changyuan Aluminum alloy shutter door and window are widely used curtains made in the shape of louvers. Aluminum alloy shutters are mainly composed of aluminum alloys that are not easy to rust. It is light and durable. Shutters are a kind of soft decoration for…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА