• Дома
  • Алуминиумска ограда или заштитна ограда
Алуминиумска ограда или заштитна ограда
  • Алуминиумска ограда со заварување
    Алуминиумска ограда/ограда со заварување Changyuan Алуминиумската ограда/оградата со заварување е една од нормалните огради во нашата фабрика. Посебен е за оградата на скалите и оградата на балконот. Заштитната ограда од алуминиумска легура не треба да се бојадисува и одржува. Старо е и ново, што ве спасува од замор…
  • Алуминиумска ограда со стакло
    Алуминиумска ограда со стакло Стаклото сега е многу вообичаена ограда за домаќинството за заштитни огради на балконите. Обработката на индустриски алуминиумски профили главно вклучува обликување и површинска обработка, стаклените огради за типови на балкони главно се направени од калено стакло. Каленото стакло е безбедносно стакло. Каленото стакло е всушност еден вид преднапрегнато стакло. Со цел да се подобри силата на…
  • Алуминиумска ограда без заварување
    Алуминиумска ограда без заварување Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Changyuan од алуминиумска легура заштитна ограда/ограда е направена од 6063 индустриски алуминиум. Се прави со истиснување, стареење, лемење, и високотемпературно електростатско прскање. Заштитната ограда од алуминиумска легура не…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА