• Дома
 • Алуминиумски профил со површинска обработка
Алуминиумски профил со површинска обработка
 • Алуминиумски профил со елоксирање
  Алуминиумски профил со елоксирање Changyuan Алуминиум има две работилници за анодизирање и електрофореза. Елоксирање на алуминиумски профил е подлогата се користи како анода, а електролизата е извршена во електролитски раствор, а на површината на подлогата вештачки се формираше заштитна оксидна фолија за да се формира алумина…
 • Алуминиумски профил со електрофореза
  Алуминиумски профил со електрофореза Алуминиумскиот профил со електрофореза се остава алуминиумскиот материјал се користи како анода и се става во латекс растворлив во вода. Директна струја се применува за вештачки да се наталожи заштитна обвивка на површината на филмот од алуминиум оксид за да се формира електрофоретски алуминиумски материјал.…
 • Алуминиумски профил со зрно дрво
  Алуминиумски профил со зрно од дрво Симулирајте алуминиум со зрно дрво, прво напрскајте го прајмерот на екструдираниот алуминиумски профил, потоа на површината залепете дрвена зрнеста хартија, а потоа користете вакуум, загревање и други процеси за да се направи зрното дрво целосно да навлезе во прајмерот за прскање. Во процесот, алуминиум кој личи на дрво…
 • Алуминиумски профил со прашкаст слој
  Алуминиумски профил со прашкаст премаз Принципот на електростатско прскање на алуминиумските профили. Прашкастата облога се прска на површината на работното парче со електростатички уред за прскање прашок. Под дејство на статички електрицитет, прашокот рамномерно ќе се апсорбира на површината на работното парче…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА