• Дома
 • Градежни материјали Алуминиумски профил
Градежни материјали Алуминиумски профил
 • Алуминиумски профил за завесен ѕид
  Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Опис на производите: 1 Тип на бизнис Производител 2 Стандарден: МК 5237-2008; EN755, итн, 3 Серија на производи: Алуминиумски профил за градежен материјал и индустриски материјали. 4 Цена: Врз основа на цената на Nanhai алуминиум ингот(http://www.lvdingjia.com/)…
 • Алуминиумски профил за градежна цевка
  Алуминиумски профил за алуминиумска цевка Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Алуминиумската цевка е еден вид цевка од обоени метали. Се однесува на метален тубуларен материјал кој е шуплив и се протега по неговата надолжна должина со…
 • Алуминиумски профил за внатрешни облоги
  Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Опис на производите: 1 Тип на бизнис Производител 2 Стандарден: МК 5237-2008; EN755, итн, 3 Серија на производи: Алуминиумски профил за градежен материјал и индустриски материјали. 4 Цена: Врз основа на цената на Nanhai алуминиум ингот(http://www.lvdingjia.com/)…
 • Алуминиумски профил за врата и прозорец
  Воведување на алуминиумски профил за врата & прозорец Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. ChangYuan алуминиумот може да ги прилагоди сите видови врати &прозорски алуминиумски профил за прекуокеанскиот пазар, од завршена мелница до елоксирање, електрофореза и…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА