• Дома
  • aluminium extrusion manufacturer

aluminium extrusion manufacturer

  • Алуминиумски профил со елоксирање

    Алуминиумски профил со елоксирање Changyuan Алуминиум има две работилници за анодизирање и електрофореза. Елоксирање на алуминиумски профил е подлогата се користи како анода, а електролизата е извршена во електролитски раствор, а на површината на подлогата вештачки се формираше заштитна оксидна фолија за да се формира алумина…
  • Алуминиумски профил со електрофореза

    Алуминиумски профил со електрофореза Алуминиумскиот профил со електрофореза се остава алуминиумскиот материјал се користи како анода и се става во латекс растворлив во вода. Директна струја се применува за вештачки да се наталожи заштитна обвивка на површината на филмот од алуминиум оксид за да се формира електрофоретски алуминиумски материјал.…
  • Профил за истиснување на алуминиум за V-слот

    Алуминиумски профил за истиснување за V-слот за индустриска употреба алуминиумски профил Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Алуминиумските профили првпат се користеа во градежништвото. Терминот индустриски алуминиумски профил е исто така нов збор што се појави само во…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА