• Дома
  • Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка

Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка

  • Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка

    Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка ChangYuan алуминиумски профил за истиснување за индустриска употреба цевка е еден вид тврд алуминиум со висока цврстина, што може да се зајакне со термичка обработка, со умерена пластичност при жарење, стврднување и топли услови, добро место заварување, и тенденцијата на алуминиумските цевки да формираат меѓугрануларни пукнатини…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА