• Дома
  • aluminium extrusion profile in framing

aluminium extrusion profile in framing

  • Алуминиумски профил на истиснување во кадрирање

    Профил за истиснување на алуминиум за врамување Кога станува збор за рамки за профили од алуминиумска легура, многу луѓе можеби мислат на врати и прозорци од алуминиумска легура. Всушност, покрај вратите и прозорците од алуминиумска легура, има многу производи со алуминиумски профили. Тука во ChangYuan алуминиум доаѓаме да дознаеме: Границата…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА