• Дома
 • Профил за истиснување на алуминиум

Профил за истиснување на алуминиум

 • Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка

  Алуминиумски профил за истиснување за индустриска цевка ChangYuan алуминиумски профил за истиснување за индустриска употреба цевка е еден вид тврд алуминиум со висока цврстина, што може да се зајакне со термичка обработка, со умерена пластичност при жарење, стврднување и топли услови, добро место заварување, и тенденцијата на алуминиумските цевки да формираат меѓугрануларни пукнатини…
 • Алуминиумски профил со елоксирање

  Алуминиумски профил со елоксирање Changyuan Алуминиум има две работилници за анодизирање и електрофореза. Елоксирање на алуминиумски профил е подлогата се користи како анода, а електролизата е извршена во електролитски раствор, а на површината на подлогата вештачки се формираше заштитна оксидна фолија за да се формира алумина…
 • Алуминиумски профил со електрофореза

  Алуминиумски профил со електрофореза Алуминиумскиот профил со електрофореза се остава алуминиумскиот материјал се користи како анода и се става во латекс растворлив во вода. Директна струја се применува за вештачки да се наталожи заштитна обвивка на површината на филмот од алуминиум оксид за да се формира електрофоретски алуминиумски материјал.…
 • Алуминиумски профил со прашкаст слој

  Алуминиумски профил со прашкаст премаз Принципот на електростатско прскање на алуминиумските профили. Прашкастата облога се прска на површината на работното парче со електростатички уред за прскање прашок. Под дејство на статички електрицитет, прашокот рамномерно ќе се апсорбира на површината на работното парче…
123Секој може да најде индустриски алуминиумски профили во секое време Страница 1 на 3

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА