Aluminium Fence with glass

  • Алуминиумска ограда со стакло

    Алуминиумска ограда со стакло Стаклото сега е многу вообичаена ограда за домаќинството за заштитни огради на балконите. Обработката на индустриски алуминиумски профили главно вклучува обликување и површинска обработка, стаклените огради за типови на балкони главно се направени од калено стакло. Каленото стакло е безбедносно стакло. Каленото стакло е всушност еден вид преднапрегнато стакло. Со цел да се подобри силата на…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА