aluminium fence

  • Алуминиумска ограда со заварување

    Алуминиумска ограда/ограда со заварување Changyuan Алуминиумската ограда/оградата со заварување е една од нормалните огради во нашата фабрика. Посебен е за оградата на скалите и оградата на балконот. Заштитната ограда од алуминиумска легура не треба да се бојадисува и одржува. Старо е и ново, што ве спасува од замор…
  • Алуминиумска ограда без заварување

    Алуминиумска ограда без заварување Испратете го барањето или испратете ни е-пошта за да ми ги кажете барањата, ние ќе го прилагодиме за вас. Changyuan од алуминиумска легура заштитна ограда/ограда е направена од 6063 индустриски алуминиум. Се прави со истиснување, стареење, лемење, и високотемпературно електростатско прскање. Заштитната ограда од алуминиумска легура не…
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА