është e vendosur në Lishui Town, Nanhai Qarkut, Foshan City Guangdong PRC. Ai është i afërt me Dali, globale alumini qyteti material, duke e bërë përdorimin e plotë të faktorëve të saj të lokacionit, kompania janë afër Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou Nansha, Foshan Sanshan dhe të tjera të mëdha ports.Changyuan Alumini është një furnizues i profileve të aluminit u përqëndruan në shërbyer jashtë shtetit dhe tregjet e reja.

Enquiry TANI