Porta e aluminit&dritare
 • Derë dhe dritare prej alumini
  Dera e çimentos së aluminit & dritare Dera e Aluminit &dritarja është një stil i dritareve dhe dyerve. Hapja dhe mbyllja e brezave zhvendoset përgjatë një drejtimi të caktuar horizontal, kështu quhet "dritarja dhe dyert e kasës". Dritarja dhe dyert e kazmës ndahen në llojin push-pull dhe llojin lartë të varur. Përparësitë e saj janë
 • Aluminum Non dera termike break dhe dritare
  Alumini dera jo termike e ndërprerjes&dritare Dritaret prej alumini të urës jo të prishur nuk kanë ndarje të ndërmjetme. E tëra është bërë nga aliazh alumini, dhe përçueshmëria termike e metalit është më e forta. prandaj, përçueshmëria e saj termike, izolim termik, dhe siguria nuk janë aq të mira sa dera e aluminit me ndërprerje termike&dritare. Dyert e aluminit me urë të thyer
 • Derë dhe dritare rrëshqitëse alumini
  Dera rrëshqitëse alumini&dritarja dera rrëshqitëse aliazh alumini Changyuan&dritaret bëhen nga profile ndërtimi të aliazhit të aluminit me strukturë kornize dhe tifozi. Ato ndahen në dyer dhe dritare të zakonshme të aliazhit të aluminit dhe dyer dhe dritare të aliazhit të urës të thyer. Dritaret e aliazhit të aluminit janë të bukura, vulosur, dhe me forcë të lartë. Ata janë…
 • Dera dhe dritarja e ndërprerjes termike të aluminit
  Dera e ndërprerjes termike të aluminit&dritare Dyert dhe dritaret e ndërprerjes termike prej alumini janë një lloj dere & dritare që përdorin profile alumini të izoluar të urës dhe xham izolues, të cilat kanë funksionet e kursimit të energjisë, izolim i zërit, parandalimin e zhurmës, i papërshkueshëm nga pluhuri dhe i papërshkueshëm nga uji. Koeficienti i përçueshmërisë termike të dyerve të aluminit të urës së thyer dhe
 • Dera dhe dritarja e grilave të aluminit dhe grila e rulit
  Dera e qepenit prej alumini&dritarja / grila dore dhe dritarja e grilave të aliazhit të aluminit Changyuan përdoren gjerësisht perde të bëra në formën e xhades. Grilat e aliazhit të aluminit përbëhen kryesisht nga legura të aluminit që nuk ndryshohen lehtë. Lightshtë e lehtë dhe e qëndrueshme. Grilat janë një lloj zbukurimi i butë për
1 faqe 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
Enquiry TANI
Enquiry TANI