Fence alumini ose parmak

  • Gardhe alumini me saldim

    Aluminum railing/fence with welding Changyuan Aluminum fence/railing with welding is one of the normal fence in our factory. Specialshtë e veçantë për kangjellat e shkallëve dhe kangjellat e ballkoneve. Mbrojtja e aliazhit të aluminit nuk ka nevojë të pikturohet dhe mirëmbahet. Oldshtë e vjetër dhe e re, which saves you the fatigue…
  • Gardhi alumini me xham

    Aluminum fence with glass Glass is now a very common household fence for balcony guardrails. Aktualisht, glass fences for balcony types are mainly made of tempered glass. Tempered glass is safety glass. Tempered glass is actually a kind of prestressed glass. In order to improve the strength of…
  • Gardh alumini pa saldim

    Aluminum Fence without welding Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, ne do ta rregullojmë për ju. Aliazh alumini Changyuan mbrojtës / gardh është bërë prej 6063 alumini industrial. Isshtë bërë me ekstruzion, plakjes, bashkim, dhe spërkatje elektrostatike me temperaturë të lartë. The aluminum alloy guardrail does not…
1 faqe 1 e 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI