• shtëpi
 • profile alumini me trajtimin e sipërfaqes
profile alumini me trajtimin e sipërfaqes
 • profile alumini me anodizing
  Profili i aluminit me anodizim Changyuan Alumini ka dy punëtori për anodizim dhe elektroforezë. Anodizimi i profilit të aluminit është nënshtresa është përdorur si anodë, dhe elektroliza u krye në një tretësirë ​​elektrolitike, dhe një film oksid mbrojtës u formua artificialisht në sipërfaqen e substratit për të formuar një alumin
 • profile alumini me electrophoresis
  Profili i aluminit me elektroforezë Profili i aluminit me elektroforezë që lejon që materiali i aluminit të përdoret si anodë dhe vendoset në një lateks të tretshëm në ujë. Rryma e drejtpërdrejtë zbatohet për të depozituar artificialisht një shtresë mbrojtëse shtrese në sipërfaqen e filmit oksid alumini për të formuar një material alumini elektroforetik.
 • profile alumini me grurë dru
  Profili i aluminit me kokërr druri Simuloni aluminin me kokërr druri, së pari lyejeni me spërkatje abetaren në profilin e aluminit të extruduar, pastaj ngjitni letër me kokërr druri në sipërfaqe, dhe pastaj përdorni vakum, ngrohja dhe proceset e tjera për ta bërë drithin e drurit të depërtojë plotësisht në abetaren e llakut. Në proces, një alumini si druri
 • profile alumini me shtresë pluhur
  Profili i aluminit me shtresë pluhuri Parimi i procesit të spërkatjes elektrostatike të profileve të aluminit. Veshja e pluhurit spërkatet në sipërfaqen e copës së punës me një pajisje spërkatëse pluhuri elektrostatike. Nën veprimin e energjisë elektrike statike, pluhuri do të adsorbohet në mënyrë uniforme në sipërfaqen e copës së punës
1 faqe 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
Enquiry TANI
Enquiry TANI