• shtëpi
 • Materiale Ndërtimi profil alumini
Materiale Ndërtimi profil alumini
 • Profili i aluminit për murin e perdes
  Dërgoni kërkesën ose na dërgoni një email për të më thënë kërkesat, ne do ta rregullojmë për ju. Përshkrimi i produkteve: 1 Lloji i biznesit Prodhuesi 2 standard: GB 5237-2008; EN755, etj, 3 Seritë e produkteve: Profili i aluminit për materiale ndërtimi dhe materiale industriale. 4 çmim: Bazuar në çmimin Ingot Nanhai alumini(http://www.lvdingjia.com/)...
 • profile alumini për tub ndërtimit
  Profil alumini për tub alumini Dërgoni kërkesën ose na dërgoni një email për të më treguar kërkesat, ne do ta rregullojmë për ju. Tub alumini është një lloj tubi metali me ngjyra. I referohet një materiali tuba metalik që është i zbrazët dhe i shtrirë përgjatë gjatësisë së tij gjatësore me
 • profile alumini për trim brendshme
  Dërgoni kërkesën ose na dërgoni një email për të më thënë kërkesat, ne do ta rregullojmë për ju. Përshkrimi i produkteve: 1 Lloji i biznesit Prodhuesi 2 standard: GB 5237-2008; EN755, etj, 3 Seritë e produkteve: Profili i aluminit për materiale ndërtimi dhe materiale industriale. 4 çmim: Bazuar në çmimin Ingot Nanhai alumini(http://www.lvdingjia.com/)...
 • profile alumini për dyer dhe dritare
  Futja e profilit të aluminit për dyer & dritare Dërgoni kërkesën ose na dërgoni një email për të më treguar kërkesat, ne do ta rregullojmë për ju. Alumini ChangYuan mund të personalizojë të gjitha llojet e dyerve &profil alumini i dritares për tregun e huaj, nga mulliri i mbaruar në anodizimin, elektroforezë dhe
1 faqe 1 e 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
Enquiry TANI
Enquiry TANI