• shtëpi
  • dyer alumini dritare me kanata&dritare

dyer alumini dritare me kanata&dritare

  • Derë dhe dritare prej alumini

    Dera e çimentos së aluminit & dritare Dera e Aluminit &dritarja është një stil i dritareve dhe dyerve. Hapja dhe mbyllja e brezave zhvendoset përgjatë një drejtimi të caktuar horizontal, kështu quhet "dritarja dhe dyert e kasës". Dritarja dhe dyert e kazmës ndahen në llojin push-pull dhe llojin lartë të varur. Përparësitë e saj janë
1 faqe 1 e 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI