• shtëpi
  • aluminium extrusion manufacturer

aluminium extrusion manufacturer

  • profile alumini me anodizing

    Profili i aluminit me anodizim Changyuan Alumini ka dy punëtori për anodizim dhe elektroforezë. Anodizimi i profilit të aluminit është nënshtresa është përdorur si anodë, dhe elektroliza u krye në një tretësirë ​​elektrolitike, dhe një film oksid mbrojtës u formua artificialisht në sipërfaqen e substratit për të formuar një alumin
  • profile alumini me electrophoresis

    Profili i aluminit me elektroforezë Profili i aluminit me elektroforezë që lejon që materiali i aluminit të përdoret si anodë dhe vendoset në një lateks të tretshëm në ujë. Rryma e drejtpërdrejtë zbatohet për të depozituar artificialisht një shtresë mbrojtëse shtrese në sipërfaqen e filmit oksid alumini për të formuar një material alumini elektroforetik.
  • profile alumini nxjerrje për V-çarë

    Aluminum extrusion profile for V-slot industrial use aluminum profile Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, ne do ta rregullojmë për ju. Aluminum profiles were first used in construction. The term industrial aluminum profile is also a new word that only appeared in the…
1 faqe 1 e 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI