• shtëpi
  • Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive

Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive

  • Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive

    Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive Profili i nxjerrjes së aluminit ChangYuan për tubin e përdorimit industrial është një lloj alumini i fortë i fortë, të cilat mund të forcohen me trajtimin e nxehtësisë, me plasticitet te moderuar nen pjekje, forcim dhe kushte të nxehta, saldim i mirë në vend, dhe tendenca e tubave të aluminit për të formuar çarje ndërgranulare
1 faqe 1 e 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI