• shtëpi
 • Profili i nxjerrjes së aluminit

Profili i nxjerrjes së aluminit

 • Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive

  Profili i nxjerrjes së aluminit për tubin e industrive Profili i nxjerrjes së aluminit ChangYuan për tubin e përdorimit industrial është një lloj alumini i fortë i fortë, të cilat mund të forcohen me trajtimin e nxehtësisë, me plasticitet te moderuar nen pjekje, forcim dhe kushte të nxehta, saldim i mirë në vend, dhe tendenca e tubave të aluminit për të formuar çarje ndërgranulare
 • profile alumini me anodizing

  Profili i aluminit me anodizim Changyuan Alumini ka dy punëtori për anodizim dhe elektroforezë. Anodizimi i profilit të aluminit është nënshtresa është përdorur si anodë, dhe elektroliza u krye në një tretësirë ​​elektrolitike, dhe një film oksid mbrojtës u formua artificialisht në sipërfaqen e substratit për të formuar një alumin
 • profile alumini me electrophoresis

  Profili i aluminit me elektroforezë Profili i aluminit me elektroforezë që lejon që materiali i aluminit të përdoret si anodë dhe vendoset në një lateks të tretshëm në ujë. Rryma e drejtpërdrejtë zbatohet për të depozituar artificialisht një shtresë mbrojtëse shtrese në sipërfaqen e filmit oksid alumini për të formuar një material alumini elektroforetik.
 • profile alumini me shtresë pluhur

  Profili i aluminit me shtresë pluhuri Parimi i procesit të spërkatjes elektrostatike të profileve të aluminit. Veshja e pluhurit spërkatet në sipërfaqen e copës së punës me një pajisje spërkatëse pluhuri elektrostatike. Nën veprimin e energjisë elektrike statike, pluhuri do të adsorbohet në mënyrë uniforme në sipërfaqen e copës së punës
123Tjetra> faqe 1 e 3

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI