mbështjellës alumini

 • Cilat janë metodat e përpunimit të profileve industriale të aluminit?

  Përpunimi i profileve industriale të aluminit kryesisht përfshin formimin dhe përpunimin sipërfaqësor. 1. Procesi i formimit Ekzistojnë afërsisht dy metoda për përpunimin dhe formimin e lidhjeve të aluminit: nxjerrje dhe rrotullim. Nxjerrja është një metodë e zakonshme e formimit për profilet e aluminit industrial. Së pari, një myk profili alumini bëhet sipas profilit…
 • Si të zgjidhni kornizën e profileve industriale të aluminit Whatfarë duhet t'i kushtoni vëmendje gjatë blerjes së profilit industrial të aluminit

  Aktualisht, drejtimi i zhvillimit të profileve industriale të aluminit gradualisht po përdoret nga fabrikat e ndërmarrjeve. Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur blini profile industriale të aluminit? 1. Zbatimi i profileve industriale të aluminit është i destinuar për zgjedhjen e profileve të aluminit. Kornizë profili alumini? Mbulesa e instrumentit me profil alumini? Alumini
 • Profilet industriale të aluminit klasifikohen sipas kërkesave të trajtimit sipërfaqësor

  Profilet industriale të aluminit kanë shumë përparësi dhe mund të zgjidhin një sërë problemesh që njerëzit hasin në jetë. Të gjithë mund të gjejnë profile industriale të aluminit në çdo kohë, kudo në mjedisin rrethues të jetës, e cila është arsyeja pse. Në fakt, në mënyrë që të përmbushë kërkesat funksionale të llojeve të ndryshme të ndërtimit dhe
 • Ju çojmë nëpër hapat e përfundimit të profilit industrial të aluminit

  Hapi 1: Prerja industriale e profilit të aluminit Madhësia standarde e profileve industriale të aluminit është 6M (Standard evropian). Parakushti për ndërtimin strukturor të profileve industriale të aluminit është prerja e lëndëve të para në përputhje me kërkesat e madhësisë së produktit. Procesi në dukje i thjeshtë i prerjes industriale të profilit të aluminit përfshin një
123Tjetra>...828 faqe 1 e 828

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI