Aluminium fence with glass
Aluminium fence with glass
Aluminium fence with glass
Aluminium fence with glass
Aluminium fence with glass

Gardhi alumini me xham

Glass is now a very common household fence for balcony guardrails. At present, glass fences for balcony types are mainly made of tempered glass. Tempered glass is safety glass. Tempered glass is actually a kind of prestressed glass.

Detaje të produkteve

Reagime tani

Aluminum fence with glass

 

Glass is now a very common household fence for balcony guardrails. At present, glass fences for balcony types are mainly made of tempered glass. Tempered glass is safety glass. Tempered glass is actually a kind of prestressed glass. In order to improve the strength of glass, chemical or physical methods are usually used to form compressive stress on the glass surface. When the glass is subjected to external forces, it first cancels the surface layer stress, thereby improving the bearing capacity and enhancing the glass's own Wind pressure, cold and heat, impact.

Kangjella me ballkon
Koleksion i sugjeruar i tubave për dizajn lulesh

Vidhos(mm) 80*40*1.5 Tub i deformuar
80*40*1.5Tub ovale
60*40*1.5

Tub i formuar
80*40*1.5

Tub ovale

60*40*1.5

Tub i formuar
60*30*1.5

Tub ovale

60*40*1.5

Tub i formuar
60*30*1.2

Tub ovale

post(mm) 50*50*1.2

Tub katror

40*40*1.2

Tub katror

40*40*1.2

Tub katror

40*40*1.2

Tub katror

Hekurudhor(mm) 40*40*1.2

Tub katror

32*32*1.0

Tub katror

32*32*1.0

Tub katror

32*32*1.0

Tub katror

Kunj(mm) 19*19*1.0

Tub katror

19*19*1.0

Tub katror

16*16*0.8

Tub katror

16*16*0.8

Tub katror
12*15*0.8

Tub ovale

Seritë e rrethojave rrethuese
Përcaktim i sugjeruar i tubave për gardhin rrethues

post(mm) 50*50*1.2 Tub katror 40*40*1.2 Tub katror
50*50*1.2 Tub katror
40*40*1.2 Tub katror 40*40*1.2 Tub katror
Hekurudhor(mm) 40*40*1.2 Tub katror 40*40*1.0 Tub katror
32*32*1.2 Tub katror
32*32*1.0 Tub katror 32*32*1.0 Tub katror
Kunj(mm) 19*19*1.0 Tub katror 16*16*1.0 Tub katror
19*19*1.0 Tub katror
16*16*0.8 Tub katror 16*16*0.8 Tub katror
12*15*0.8 Tub ovale

Përshkrim Profili i arkitekturës së nxjerrjes së aluminit
Trajtim sipërfaqësor Mulliri mbaroi; Anodizohet; Pluhur i veshur; Kokërr druri; electrophoresis; Shtypja e transferimit të nxehtësisë
çmim Shkëmbimi i metalit në Kinë Jugore / LME pricemimi kryesor i aluminit + kostoja më konkurruese e konvertimit
Politika e mykut Eachdo artikull i vëllimit të blerë arrihet te 3 ton, rimbursimi i pagesës së mykut
Koha e dërgimit Shembull me 15 ditë; Rendit i denjë me 15-30 ditë
Kushtet e pagesës 30% depozitë, pagesa e bilancit ndaj dërgesës (EXW); Ose 30% depozitë, pagesa e bilancit kundrejt kopjes B / L brenda 7 ditë
Paketimi standard Filmi i mbrojtur dhe pambuku i margaritarit brenda dhe tkurret filmi jashtë
mostër Mostër falas ( pesha nen 2 KG) mund të dërgohej sipas kërkesës
cilësi Pranoni testimin e palës së tretë
Afati i garancisë Nëse produktet e dërguara nuk mund të plotësojnë të kërkuara, shuma totale e porosisë do të kthehet pa vonesë, ose rregulloni në vend të kësaj ngarkesa të reja zëvendësimi

Advantages of balcony fence glass:

1.Impact resistance: strong and durable, high impact strength. Long life: one-time investment, can be enjoyed for life.

2.Good weather resistance: high temperature resistance, low temperature resistance, salt spray resistance, and humidity resistance. Low maintenance costs: maintenance-free and easy to clean. From substrates, accessories to painting, brand products are used to fundamentally guarantee product quality.

3.Improved safety: After the toughened glass is strongly damaged, it will quickly show tiny obtuse particles, thereby ensuring personal safety to the limit. Aplikacion: furniture, electronics and electrical industry, construction, decoration industry, bath room, automobile.

Aplikacion:

I pershtatshem per shkalle te brendshme dhe te jashtme, ballkone, dritare dyshemeje deri në tavan, hapjet e shkallëve lëvizëse, roje dhe platforma muri perdesh xhami, korridoret civile dhe ndërtesat industriale Guardrails, etj.

cilësi:

Çertifikimi CE, SGS, ISO9001, Autentifikimi ISO14001 dhe RoHS

 

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI