Çfarë është nxjerrja termike e profilit të aluminit?

Alumini i urës së thyer quhet edhe ura e thyer e izolimit të nxehtësisë profil alumini, izolim i nxehtësisë profil i aliazhit të aluminit, urë e thyer aliazh alumini, profil i thyer i urës së ftohtë dhe të nxehtë, profil i përbërë alumini-plastik nga ura e thyer. Ka performancë më të shkëlqyeshme sesa profilet e zakonshëm të aliazhit të aluminit.

"Urë" në emër "Alumini i thyer" i referohet "urë e ftohtë dhe e nxehtë" në kuptimin e shkencës së materialeve, dhe fjala "i thyer" do të thotë veprim, kjo eshte, "prish urën e ftohtë dhe të nxehtë".

Konkretisht, sepse aliazhi i aluminit është metal dhe ka një përçueshmëri termike relativisht të shpejtë kur diferenca e temperaturës ndërmjet ambienteve të brendshme dhe të jashtme është shumë, aliazh alumini mund të bëhet një "urë" për të transferuar nxehtësinë. Materiali i tillë përdoret për dyer dhe dritare, dhe performanca e saj e izolimit termik nuk është e shkëlqyeshme. Alumini i urës së thyer duhet të shkëputë aliazhin e aluminit nga mesi. Ai përdor plastikë të fortë për të lidhur aliazhin e thyer të aluminit në një. Ne e dimë që përçueshmëria e nxehtësisë e plastikës është padyshim më e keqe se ajo e metaleve, kështu që nxehtësia nuk mund të kalojë lehtë nëpër të gjithë materialin. Performanca e izolimit të nxehtësisë do të përmirësohet, ky është emri i "Alumini i thyer (aliazh)".

1) Dyert dhe dritaret e aliazhit të urës së thyer janë dyert dhe dritaret më të përparuara të aliazhit të aluminit. Isshtë gjenerata e pestë e izolimit të ri termik dhe dyerve dhe dritareve të kursimit të energjisë pas dritareve prej druri, dritare hekuri, dyer dhe dritare çeliku plastike, dhe dyer dhe dritare të aliazhit të aluminit me ngjyrë të zakonshme. Sipërfaqja e saj mund të pikturohet me ngjyra të ndryshme.

StructureStruktura e dyerve dhe dritareve të aliazhit të aluminit me ngjyra të urës së thyer është e kombinuar me mbrojtjen e mjedisit të dritareve prej druri, dritare hekuri. Siguria e dritareve prej çeliku është e sigurt, dhe e përbashkëta e izolimit termik dhe kursimit të energjisë së dyerve dhe dritareve prej çeliku plastik përbëhet nga dy seksione të ndryshme përmes shiritave izolues të kursimit të energjisë Rripi quhet gjithashtu rrip najloni, dhe funksioni i tij kryesor është të luajë një rol në shkëputjen e transferimit të nxehtësisë për të parandaluar transferimin e shpejtë ose të ngadaltë të nxehtësisë. Struktura e saj është më komplekse se dyert dhe dritaret e zakonshme të aluminit, dhe kostoja është më e lartë. Alumini me ngjyra të zakonshme nuk ka shirita izolues të nxehtësisë, nuk e mban nxehtësinë, dhe nuk kursen energji, por vetëm pasta në sipërfaqe.

(3) Trashësia e murit me prerje tërthore të dyerve dhe dritareve të aliazhit të aluminit me ura të thyera ndjek në mënyrë rigoroze standardet kombëtare.

Kërkesat e trashësisë së murit duhet të jenë mbi 1.4 mm sepse trashësia e hollë e murit lidhet me teknologjinë e montimit dhe çështjet e sigurisë dhe sigurisë së dyerve dhe dritareve. Kërkesat për trashësinë e murit të dyerve dhe dritareve prej alumini me ngjyra të zakonshme nuk janë shumë të rrepta, në përgjithësi sipas tregut dhe përfitimeve të përpunimit të dyerve dhe dritareve, përgjithësisht rreth 1.0 mm.

RequirementsMbledhja e kërkesave teknike për dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyra të urës së thyer dhe dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyra të zakonshme: Dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyrë urë të thyer priten në një kënd 45 gradë përmes një trashësie muri prej 1.4 mm ose më shumë, dhe qoshet janë mbledhur përmes dyerve dhe dritareve me një prizë speciale prej më shumë se 3 mm Një grup pajisjesh. Pozicionimi i nxjerrjes dhe dyert dhe dritaret e zakonshme janë bërë prej alumini të zakonshëm qoshe prej rreth 1 mm të lidhur me thumba tërheqës. Qëndrueshmëria dhe siguria e tij janë të dobëta, por kostoja është e ulët. Dhe dyert dhe dritaret prej alumini të urës së thyer me ngjyra të mbledhura nuk do të shkaktojnë ndonjë problem kur i rrituri qëndron dhe ecën. Kërkesat teknike për montimin e pajisjeve të plota dhe montimin me anë të veprimeve manuale në vend janë shumë të ndryshme. Profilet speciale të urës së aluminit dhe profilet e zakonshëm të aluminit nuk mund të krahasohen.

Doors Dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyrë urë të thyer duhet të personalizohen nga cikli profesional i prodhimit të prodhuesve të aluminit. Trajtimi i ngjyrave të saj sipërfaqësore është profesional dhe teknik, dhe jeta e shërbimit është e përhershme. Sidoqoftë, dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyra të zakonshme janë bërë vetëm nga çdo lloj materiali i zakonshëm alumini. Pas trajtimit profesional, pikturoj një ngjyrë që dëshiron. Trajtimi teknik nuk është aq profesional sa prodhuesi i aluminit. Efekti i veshjes dhe jeta e shërbimit nuk do të jenë shumë të mira. Do të zbehet dhe zbehet për një kohë të gjatë. Dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyra ura karakterizohen nga një cikël i gjatë prodhimi, ndërsa dyert dhe dritaret prej alumini me ngjyra të zakonshme kanë një cikël të shkurtër prodhimi

DesignDizenjimi i dyerve dhe dritareve të aluminit me ngjyrën e urës së thyer është i ndryshëm nga ai i dyerve dhe dritareve të zakonshëm të aluminit. Modeli i projektimit të urës së thyer është atmosferik. Ndriçimi është transparent dhe i projektuar sipas hapësirave të ndryshme, ndërsa dyert dhe dritaret prej alumini të zakonshme mund të projektohen vetëm sipas modelit konvencional. Dizajni i dritareve të hapjes së urës dhe dritares janë të gjitha dizajne të mëdha, dhe përdoret hardueri special i dritares së dritares së urës së thyer, ndërsa çdo lloj hardueri mund të përdoret, dhe pamja është e dobët.

GlassXhami i thyer i dritares së urës duhet të jetë xham i zbrazët 5 mm + 9A + 5mm me temperament të dyfishtë, dhe alumini me ngjyra të zakonshme është përgjithësisht qelqi me një shtresë, kështu që izolimi i zërit dhe efekti izolues i urës së prishur janë të mira.

OmbKombinuar me karakteristikat e trashësisë së lartë të murit dhe përbërjes së aliazhit të lartë të urës së thyer, është i përshtatshëm për zona të larta banimi të ndërtesave shumëkatëshe, rezistencë e mirë ndaj presionit dhe ngarkesës së erës, izolim i mirë termik, kështu që dritaret e urës së prishur quhen edhe dritare të mbyllura hermetikisht.

Tags: , ,
Enquiry TANI