perenahna di Kota Lishui, Kabupaten Nanhai, Foshan City Guangdong RRC. Éta caket sareng Dali, kota bahan aluminium global, ngagunakeun pinuh ku faktor lokasina, perusahaan caket ka Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou Nansha, Foshan Sanshan sareng palabuhan ageung sanés. Changyuan Aluminium mangrupikeun panyayogikeun propil aluminium anu fokus kana porsi pasar luar negeri sareng pasar berkembang..

DUKSARI AYEUNA