• Imah
  • Panto Aluminium&Jandela
Panto Aluminium&Jandela
  • Panto & Jandéla Aluminium
    Panto Aluminium Casement & jandela Aluminium panto Casement &jandela mangrupikeun gaya jandéla sareng panto. Muka sareng nutup sash dipindahkeun sapanjang arah horizontal, tah disebatna "jandela panto na panto". Jandéla jandéla sareng panto dibagi kana jinis push-pull sareng jinis top-hung. Kauntungannana nyaéta ...
  • Aluminium Non ther term panto sareng jandéla
    Aluminium Non term break panto&jandéla Henteu pegat-pegat jandéla aluminium teu gaduh partisi panengah. Sadayana didamel tina alloy aluminium, sareng konduktivitas termal tina logam anu paling kuat. Ku sabab kitu, konduktivitas termal na, insulasi termal, sareng kaamanan henteu saé panto termal putus aluminium&jandela. Panto aluminium sasak rusak…
  • Aluminium Sliding door&window
    Aluminum Sliding door&window Changyuan Aluminum alloy sliding door&windows are made by aluminum alloy building profiles with frame and fan structure. They are divided into ordinary aluminum alloy doors and windows and broken bridge aluminum alloy doors and windows. Aluminum alloy windows are beautiful, sealed, and high in strength. They are…
  • Aluminium Thermal break door&window
    Aluminum Thermal break door&window Aluminum thermal break doors and windows is one kind of door & window that use insulated bridge aluminum profiles and insulating glass, which have the functions of energy saving, insulasi sora, noise prevention, dustproof and waterproof. The thermal conductivity coefficient of broken bridge aluminum doors and…
  • Aluminium shutter door&window and roller shutter
    Aluminum shutter door&window/ roller shutter Changyuan Aluminum alloy shutter door and window are widely used curtains made in the shape of louvers. Aluminum alloy shutters are mainly composed of aluminum alloys that are not easy to rust. It is light and durable. Shutters are a kind of soft decoration for…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA