• Imah
  • Panto Aluminium&Jandela
Panto Aluminium&Jandela
  • Panto & Jandéla Aluminium
    Panto Aluminium Casement & jandela Aluminium panto Casement &jandela mangrupikeun gaya jandéla sareng panto. Muka sareng nutup sash dipindahkeun sapanjang arah horizontal, tah disebatna "jandela panto na panto". Jandéla jandéla sareng panto dibagi kana jinis push-pull sareng jinis top-hung. Kauntungannana nyaéta ...
  • Aluminium Non ther term panto sareng jandéla
    Aluminium Non term break panto&jandéla Henteu pegat-pegat jandéla aluminium teu gaduh partisi panengah. Sadayana didamel tina alloy aluminium, sareng konduktivitas termal tina logam anu paling kuat. Ku sabab kitu, konduktivitas termal na, insulasi termal, sareng kaamanan henteu saé panto termal putus aluminium&jandela. Panto aluminium sasak rusak…
  • Aluminium Geser panto & jandéla
    Panto ngageser Aluminium&jandéla Changyuan Aluminium alloy ngageser panto&jandéla didamel ku profil wangunan alloy aluminium kalayan pigura sareng struktur kipas. Aranjeunna dibagi kana panto alloy aluminium biasa sareng windows sareng panto alloy aluminium jembatan rusak sareng windows. Jandéla alloy aluminium éndah, disegel, sareng luhur kakuatan. Maranéhna nyaéta…
  • Aluminium Thermal break panto & jandela
    Aluminium panto Thermal break&jandela Aluminium panto istirahat termal sareng jandéla mangrupikeun salah sahiji jinis panto & jandéla anu nganggo profil aluminium sasak terisolasi sareng kaca insulasi, anu ngagaduhan fungsi hemat energi, insulasi sora, pencegahan noise, tahan lebu sareng tahan cai. Koefisiensi konduktivitas termal tina panto aluminium sasak rusak sareng…
  • Panto jepret & jandela sareng roller jepret
    Panto jepret aluminium&jandela / roller jepret panto jepret alloy alloy Aluminium sareng jandela anu seueur dianggo hordéng didamel dina bentuk louvers. Rana alloy aluminium utami diwangun ku alloy aluminium anu henteu gampang karat. Éta hampang sareng awét. Shutters mangrupikeun hiasan lemes pikeun…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA