• Imah
  • Pager aluminium atanapi guardrail
Pager aluminium atanapi guardrail
  • Pager aluminium kalayan las
    Pager aluminium / pager kalayan las Changyuan Aluminium pager / pager kalayan las mangrupikeun pager normal di pabrik urang. Éta khusus pikeun pager tangga sareng pager balkon. Pager waja alloy aluminium henteu kedah dicét sareng dijaga. Éta lami sareng énggal, anu ngahémat anjeun kacapean ...
  • Pager aluminium nganggo gelas
    Pager aluminium kalayan kaca Gelas ayeuna janten pager rumah tangga anu sering dianggo pikeun penjaga balkon. Ayeuna, pager kaca pikeun jinis balkon utamina didamel tina gelas tempered. Kaca anu marah nyaéta gelas kaamanan. Gelas anu suhuna saleresna mangrupakan gelas anu prestprasi. Dina raraga ningkatkeun kakuatan…
  • Pager Aluminium tanpa las
    Aluminum Fence without welding Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Changyuan aluminum alloy guardrail/fence is made of 6063 industrial aluminum. It is made by extrusion, aging, soldering, and high-temperature electrostatic spraying. The aluminum alloy guardrail does not…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA