• Imah
  • Propil aluminium kalayan perlakuan permukaan
Propil aluminium kalayan perlakuan permukaan
  • Propil aluminium kalayan anodizing
    Profil aluminium kalayan anodizing Changyuan Aluminium ngagaduhan dua bengkel pikeun anodizing sareng éléktroforésis. Anodizing profil aluminium mangrupikeun substrat dianggo salaku anoda, sareng éléktrolisis dilakukeun dina leyuran éléktrolitik, sareng pilem oksida pelindung sacara artifisial kabentuk dina permukaan substrat pikeun ngawangun alumina ...
  • Propil aluminium nganggo éléktroforesis
    Profil aluminium sareng éléktroforesis Profil aluminium anu nganggo éléktroforésis ngantepkeun bahan alumina dianggo salaku anoda sareng disimpen dina lateks anu leyur dina cai. Arus langsung dilarapkeun pikeun sacara artifisial nempatkeun lapisan palapis pelindung dina permukaan pilem aluminium oksida pikeun ngabentuk bahan aluminium éléktroforetik.…
  • Propil aluminium sareng sisikian kai
    Profil aluminium sareng sisikian kai Simulate aluminium sisikian kai, mimiti nyemprotkeun cet primer dina propil aluminium extruded, teras nempelkeun kertas sisikian kayu dina beungeut cai, teras nganggo vacuum, pemanasan sareng prosés anu sanés pikeun nyieun gandum tina kayu lengkep nembus dina semprot. Dina prosés, aluminium sapertos kai…
  • Propil aluminium sareng palapis bubuk
    Profil aluminium kalayan bubuk bubuk Prinsip prosés nyemprot éléktrostatik propil aluminium. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, bubuk bakal diseragamkeun dina permukaan bahan padamel…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA