• Imah
  • Propil aluminium kalayan perlakuan permukaan

Propil aluminium kalayan perlakuan permukaan

  • Propil aluminium kalayan anodizing

    Aluminum profile with anodizing Changyuan Aluminum has two workshop for anodizing and electrophoresis. Anodizing aluminum profile is the substrate was used as an anode, and electrolysis was performed in an electrolytic solution, and a protective oxide film was artificially formed on the surface of the substrate to form an alumina…
  • Propil aluminium nganggo éléktroforesis

    Aluminum profile with electrophoresis Aluminum profile with electrophoresis is letting the alumina material is used as an anode and is placed in a water-soluble latex. Direct current is applied to artificially deposit a protective coating layer on the surface of the aluminum oxide film to form an electrophoretic aluminum material.…
  • Propil aluminium sareng sisikian kai

    Aluminum profile with wood grain Simulate wood grain aluminum, mimiti nyemprotkeun cet primer dina propil aluminium extruded, teras nempelkeun kertas sisikian kayu dina beungeut cai, teras nganggo vacuum, pemanasan sareng prosés anu sanés pikeun nyieun gandum tina kayu lengkep nembus dina semprot. Dina prosés, a wood-like aluminum…
  • Propil aluminium sareng palapis bubuk

    Aluminium profile with powder coating The principle of the electrostatic spraying process of aluminum profiles. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, the powder will be uniformly adsorbed on the surface of the workpiece…
1 Page 1 of 1

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA