• Imah
  • Bahan wangunan profil Aluminium
Bahan wangunan profil Aluminium
  • Profil aluminium pikeun témbok tirai
    Kirimkeun panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Katerangan produk: 1 Business type Manufacturer 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb., 3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri. 4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)
  • Propil aluminium kanggo tabung konstruksi
    Aluminum profile for aluminum tube Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Aluminum tube is a kind of non-ferrous metal tube. It refers to a metal tubular material that is hollow and stretched along its longitudinal length with…
  • Profil Aluminium pikeun motong interior
    Kirimkeun panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Katerangan produk: 1 Business type Manufacturer 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb., 3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri. 4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)
  • Propil aluminium kanggo panto sareng jandéla
    Introduction of Aluminium profile for door & window Send the inquiry or send us an email to tell me the requirements, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. ChangYuan Aluminum can customized all kind of door &window aluminum profile for the overseas market, from the mill finished to anodizing, electrophoresis and…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA