• Imah
  • Bahan wangunan profil Aluminium
Bahan wangunan profil Aluminium
  • Profil aluminium pikeun témbok tirai
    Kirimkeun panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Katerangan produk: 1 Pabrikan tipe bisnis 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb., 3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri. 4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)…
  • Propil aluminium kanggo tabung konstruksi
    Profil aluminium pikeun tabung aluminium Kirim panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Tabung aluminium mangrupikeun jenis tabung logam sanés ferrous. Éta ngarujuk kana bahan tubular logam anu kerung sareng manteng sapanjang bujur bujur ku…
  • Profil Aluminium pikeun motong interior
    Kirimkeun panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. Katerangan produk: 1 Pabrikan tipe bisnis 2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb., 3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri. 4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/)…
  • Propil aluminium kanggo panto sareng jandéla
    Bubuka profil Aluminium pikeun panto & jandela Kirim panilitian atanapi kirimkeun kami email pikeun ngawartosan saratna, kami bakal ngaropea pikeun anjeun. ChangYuan Aluminium tiasa ngarobih sadaya jinis panto &profil aluminium jandela pikeun pasar luar negeri, ti ngagiling réngsé kana anodizing, éléktroforésis sareng…
1 Halaman 1 tina 1
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA