• Imah
  • Propil Aluminium industri
Propil Aluminium industri
  • Pager aluminium kalayan las
    Pager aluminium / pager kalayan las Changyuan Aluminium pager / pager kalayan las mangrupikeun pager normal di pabrik urang. Éta khusus pikeun pager tangga sareng pager balkon. Pager waja alloy aluminium henteu kedah dicét sareng dijaga. Éta lami sareng énggal, anu ngahémat anjeun kacapean ...
  • Pager aluminium nganggo gelas
    Pager aluminium kalayan kaca Gelas ayeuna janten pager rumah tangga anu sering dianggo pikeun penjaga balkon. Ayeuna, pager kaca pikeun jinis balkon utamina didamel tina gelas tempered. Kaca anu marah nyaéta gelas kaamanan. Gelas anu suhuna saleresna mangrupakan gelas anu prestprasi. Dina raraga ningkatkeun kakuatan…
  • Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri
    Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri ChangYuan profil ékstrusi aluminium pikeun tabung panggunaan industri mangrupikeun jenis aluminium keras kakuatan tinggi, nu bisa nguatkeun ku perlakuan panas, kalayan plasticity sedeng handapeun anil, kaayaan karasa jeung panas, las titik alus, sareng kacenderungan tabung aluminium pikeun ngabentuk retakan intergranular…
  • Propil aluminium kalayan anodizing
    Profil aluminium kalayan anodizing Changyuan Aluminium ngagaduhan dua bengkel pikeun anodizing sareng éléktroforésis. Anodizing profil aluminium mangrupikeun substrat dianggo salaku anoda, sareng éléktrolisis dilakukeun dina leyuran éléktrolitik, sareng pilem oksida pelindung sacara artifisial kabentuk dina permukaan substrat pikeun ngawangun alumina ...
  • Propil aluminium nganggo éléktroforesis
    Profil aluminium sareng éléktroforesis Profil aluminium anu nganggo éléktroforésis ngantepkeun bahan alumina dianggo salaku anoda sareng disimpen dina lateks anu leyur dina cai. Arus langsung dilarapkeun pikeun sacara artifisial nempatkeun lapisan palapis pelindung dina permukaan pilem aluminium oksida pikeun ngabentuk bahan aluminium éléktroforetik.…
  • Propil aluminium sareng sisikian kai
    Profil aluminium sareng sisikian kai Simulate aluminium sisikian kai, mimiti nyemprotkeun cet primer dina propil aluminium extruded, teras nempelkeun kertas sisikian kayu dina beungeut cai, teras nganggo vacuum, pemanasan sareng prosés anu sanés pikeun nyieun gandum tina kayu lengkep nembus dina semprot. Dina prosés, aluminium sapertos kai…
  • Propil aluminium sareng palapis bubuk
    Profil aluminium kalayan bubuk bubuk Prinsip prosés nyemprot éléktrostatik propil aluminium. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, bubuk bakal diseragamkeun dina permukaan bahan padamel…
  • Panto & Jandéla Aluminium
    Panto Aluminium Casement & jandela Aluminium panto Casement &jandela mangrupikeun gaya jandéla sareng panto. Muka sareng nutup sash dipindahkeun sapanjang arah horizontal, tah disebatna "jandela panto na panto". Jandéla jandéla sareng panto dibagi kana jinis push-pull sareng jinis top-hung. Kauntungannana nyaéta ...
  • Aluminium Non ther term panto sareng jandéla
    Aluminium Non term break panto&jandéla Henteu pegat-pegat jandéla aluminium teu gaduh partisi panengah. Sadayana didamel tina alloy aluminium, sareng konduktivitas termal tina logam anu paling kuat. Ku sabab kitu, konduktivitas termal na, insulasi termal, sareng kaamanan henteu saé panto termal putus aluminium&jandela. Panto aluminium sasak rusak…
123Teras> Halaman 1 tina 3
Kirim pesen ka kami:
DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA