• Imah
  • Panto Aluminium Casement&jandela

Panto Aluminium Casement&jandela

  • Panto & Jandéla Aluminium

    Panto Aluminium Casement & jandela Aluminium panto Casement &jandela mangrupikeun gaya jandéla sareng panto. Muka sareng nutup sash dipindahkeun sapanjang arah horizontal, tah disebatna "jandela panto na panto". Jandéla jandéla sareng panto dibagi kana jinis push-pull sareng jinis top-hung. Kauntungannana nyaéta ...
1 Halaman 1 tina 1

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA