• Imah
  • Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri

Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri

  • Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri

    Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri ChangYuan profil ékstrusi aluminium pikeun tabung panggunaan industri mangrupikeun jenis aluminium keras kakuatan tinggi, nu bisa nguatkeun ku perlakuan panas, kalayan plasticity sedeng handapeun anil, kaayaan karasa jeung panas, las titik alus, sareng kacenderungan tabung aluminium pikeun ngabentuk retakan intergranular…
1 Halaman 1 tina 1

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA