• Imah
  • Profil ékstrusi aluminium

Profil ékstrusi aluminium

  • Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri

    Profil ékstrusi aluminium pikeun tabung industri ChangYuan profil ékstrusi aluminium pikeun tabung panggunaan industri mangrupikeun jenis aluminium keras kakuatan tinggi, nu bisa nguatkeun ku perlakuan panas, kalayan plasticity sedeng handapeun anil, kaayaan karasa jeung panas, las titik alus, sareng kacenderungan tabung aluminium pikeun ngabentuk retakan intergranular…
  • Propil aluminium kalayan anodizing

    Profil aluminium kalayan anodizing Changyuan Aluminium ngagaduhan dua bengkel pikeun anodizing sareng éléktroforésis. Anodizing profil aluminium mangrupikeun substrat dianggo salaku anoda, sareng éléktrolisis dilakukeun dina leyuran éléktrolitik, sareng pilem oksida pelindung sacara artifisial kabentuk dina permukaan substrat pikeun ngawangun alumina ...
  • Propil aluminium nganggo éléktroforesis

    Profil aluminium sareng éléktroforesis Profil aluminium anu nganggo éléktroforésis ngantepkeun bahan alumina dianggo salaku anoda sareng disimpen dina lateks anu leyur dina cai. Arus langsung dilarapkeun pikeun sacara artifisial nempatkeun lapisan palapis pelindung dina permukaan pilem aluminium oksida pikeun ngabentuk bahan aluminium éléktroforetik.…
  • Propil aluminium sareng palapis bubuk

    Profil aluminium kalayan bubuk bubuk Prinsip prosés nyemprot éléktrostatik propil aluminium. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, bubuk bakal diseragamkeun dina permukaan bahan padamel…
123Teras> Halaman 1 tina 3

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA