Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain
Aluminium profile with wood grain

Propil aluminium sareng sisikian kai

Simulate aluminium sisikian kayu, mimiti nyemprotkeun cet primer dina propil aluminium extruded, teras nempelkeun kertas sisikian kayu dina beungeut cai, teras nganggo vacuum, pemanasan sareng prosés anu sanés pikeun nyieun gandum tina kayu lengkep nembus dina semprot. Dina prosés, propil aluménis siga kayu dibentuk. Propil aluminium transfer sisikian kai dumasar kana nyemprot bubuk atanapi lukisan éléktroforetik, sareng dumasar kana prinsip sublimasi suhu luhur sareng penembus panas, pola gandum kayu dina kertas transfer atanapi film transfer gancang dipicahkeun sareng Penetrates kana profil anu tos disemprot atanapi electroforesed. Propil sisikian anu dihasilkeun ngagaduhan tékstur jelas sareng akal tilu diménsi anu kuat, anu tiasa langkung sae ngagambarkeun raos alami tina sisikian kai. Éta idéal pikeun ngahémat énergi sareng bahan ramah lingkungan pikeun ngagentos kai tradisional.

Jinis Produk

Eupan balik ayeuna

Propil aluminium sareng sisikian kai

Simulate aluminium sisikian kayu, mimiti nyemprotkeun cet primer dina propil aluminium extruded, teras nempelkeun kertas sisikian kayu dina beungeut cai, teras nganggo vacuum, pemanasan sareng prosés anu sanés pikeun nyieun gandum tina kayu lengkep nembus dina semprot. Dina prosés, propil aluménis siga kayu dibentuk. Propil aluminium transfer sisikian kai dumasar kana nyemprot bubuk atanapi lukisan éléktroforetik, sareng dumasar kana prinsip sublimasi suhu luhur sareng penembus panas, pola gandum kayu dina kertas transfer atanapi film transfer gancang dipicahkeun sareng Penetrates kana profil anu tos disemprot atanapi electroforesed. Propil sisikian anu dihasilkeun ngagaduhan tékstur jelas sareng akal tilu diménsi anu kuat, anu tiasa langkung sae ngagambarkeun raos alami tina sisikian kai. Éta idéal pikeun ngahémat énergi sareng bahan ramah lingkungan pikeun ngagentos kai tradisional.

Katerangan produk:

1 Jenis bisnis Pabrikan
2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb.,
3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri.
4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/) + Bébas Ngolah
5 Istilah pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan
6 Perawatan permukaan: Ngagentos bérés, Anodizing, Palapis bubuk, Éléktroforesis, Deui kayu, Panas Ngina

Spésifikasi:

7 Galunggung: 6063
8 nagara: T4 / T5 / T6
9 panjang 1m-7m, umumna 5.85m pikeun wadahna
10 Ketebalan Anodizing normal: SUKAN >10 mikro,
11 Ketebalan palapis normal: >40mikro
12 ketebalan: 0.4mm 0.5mm 0.6mm,0.8mm,1.0mm,1.2mm,1.4mm,2.0mm,3.0mm,4.0mm jsb..

Inpormasi anu sanés

13 Hargana Harga NH / LME primér harga ingot + ongkos konvérsi anu paling saing
14 Kawijakan kapang Unggal barang anu ngagaleuh volume ngagaleuh 1 ton, ngabalikeun duit pamayaran kapang
15 Pangiriman jadwal jeroeun 20 dintenan ti waktos na waktos
16 Istilah pamayaran 30% deposit, pembayaran kasaimbangan ngalawan salinan B / L di jero 7 poé
17 Paket standar pilem panyalindungan jero, di luar film nyusut atanapi kertas kandel
18 Sertifikasi SGS / TUV - ISO9001:2008 - ISO14001:2004 C. RoHS
19 Pamakéan Ngageser, peti, windows, panto, témbok langsir, industri, hiasan atap, pager, panjaga
20 OEM Propil aluminium ngaropéa sayogi

Sababaraha kauntungan tina aluminium sisikian kai :

  1. Gandum kai ngagaduhan lekatan anu kuat pikeun aluminium, non-toksik, euweuh bau, sareng gampang ngabersihan.
  2. Tekstur produk jelas sareng realistis, rasa tilu-diménsi kuat, pangaruh hiasan hadé, aya pangaruh visual balik deui ka alam sareng balik deui ka alam.
  3. Pilisan dina lapisan palapis propil alumuni disemprot nyaéta henteu volatil dina hawa, teu dioksidasi, sareng teu aya polusi ka lingkungan.
  4. Sotor kotoran anu disimpen dina permukaan anu disemprot tiasa dibalikeun deui kana gloss aslina sareng penampilanna saatos diberesihkeun.
  5. Bukaan propil alloy aluminium henteu kunanaon jeung lancar.
  6. Kalayan palapis kuat sareng adhesion anu kuat.
  7. Rintangan asam anu kuat, tahan hawa, résistansi ngagolak, résistansi alkali sareng résistansi dampak.
  8. Saatos permukaan propil alloy aluminium diolah nganggo pola sisikian kai simulasi, épék hiasan tina kai padet bisa dihontal atanapi langkung ageung.

Kualitas:

Sertifikasi CE, SGS, ISO9001, Auténtikasi ISO14001 sareng RoHS

Lamaran:

Jandéla sareng panto aluminium, bahan wangunan sareng industri nganggo profil ékstrusi aluminium

Why ChangYuan aluminium:

1). 20+ taun di industri

2). Dua basis produksi kaasup anodizing, bengkel palapis éléktroforesis sareng bubuk.

3). Total 11 mesin extrusion aluminium.

4) Saliwat 400 pagawé, tim pangsaéna sareng tim téknis ngabantosan ngadamel rencana pikeun anjeun.

 

Sadaya produk prototipe kedah dialiwat 4 cek dina sadayana prosés:

  1. Pamariksaan baku
  2. Dina ngolah pamariksaan
  3. Pamariksaan akhir
  4. Pamariksaan kaluar

 

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA