Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating
Aluminium profile with powder coating

Propil aluminium sareng palapis bubuk

Prinsip prosés nyemprot éléktrostatik propil aluminium. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, bubuk bakal seragam adsorbed dina permukaan workpiece pikeun ngabentuk palapis bubuk; palapis bubuk garing dina suhu luhur

Jinis Produk

Eupan balik ayeuna

Propil aluminium sareng palapis bubuk

Prinsip prosés nyemprot éléktrostatik propil aluminium. Lapisan bubuk disemprotkeun dina permukaan benda anu dianggo ku alat panyemprot bubuk éléktrostatik. Dina peta listrik statis, bubuk bakal seragam adsorbed dina permukaan workpiece pikeun ngabentuk palapis bubuk; palapis bubuk garing dina suhu luhur. Dipanggang sareng diratakan sareng dipadukan janten palapis akhir kalayan sagala rupa épék; pangaruh panyemprotan langkung saé tibatan prosés lukisan semprot dina hal kakuatan mékanis, adhesion, résistansi korosi, tahan sepuh, jsb. Kaunggulan palapis bubuk nyaéta: (1) efisiensi tinggi na hemat énergi: sabab éta mangrupikeun formasi pilem hiji waktos, éta tiasa ningkatkeun produktivitas ku 30-40% sareng ngirangan konsumsi énergi sakitar 30%; (2) kirang polusi: henteu volatilisasi pelarut organik (henteu kalebet kana palapis cet) (Gas anu ngabahayakeun sapertos toluene sareng xylene) (3) Kinerja palapis pilem anu saé: hiji-waktos kandel pilem tiasa ngahontal 50-80μm, sareng indikator anu komprehensif sapertos adhesion sareng résistansi korosi anu saé (4) Kelir tiasa disayogikeun numutkeun syarat pelanggan Ngasilkeun sababaraha warna kalayan kasempetan low bédana warna

Katerangan produk:

1 Jenis bisnis Pabrikan
2 Standar: GB 5237-2008; EN755, jsb.,
3 Produk seri: Propil aluminium pikeun bahan wangunan sareng bahan industri.
4 Hargana: Dumasar harga Nanhai Aluminium Ingot(http://www.lvdingjia.com/) + Bébas Ngolah
5 Istilah pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan
6 Perawatan permukaan: Ngagentos bérés, Anodizing, Palapis bubuk, Éléktroforesis, Deui kayu, Panas Ngina

Spésifikasi:

7 Galunggung: 6063
8 nagara: T4 / T5 / T6
9 panjang 1m-7m, umumna 5.85m pikeun wadahna
10 Ketebalan Anodizing normal: SUKAN >10 mikro,
11 Ketebalan palapis normal: >40mikro
12 ketebalan: 0.4mm 0.5mm 0.6mm,0.8mm,1.0mm,1.2mm,1.4mm,2.0mm,3.0mm,4.0mm jsb..

Inpormasi anu sanés

13 Hargana Harga NH / LME primér harga ingot + ongkos konvérsi anu paling saing
14 Kawijakan kapang Unggal barang anu ngagaleuh volume ngagaleuh 1 ton, ngabalikeun duit pamayaran kapang
15 Pangiriman jadwal jeroeun 20 dintenan ti waktos na waktos
16 Istilah pamayaran 30% deposit, pembayaran kasaimbangan ngalawan salinan B / L di jero 7 poé
17 Paket standar pilem panyalindungan jero, di luar film nyusut atanapi kertas kandel
18 Sertifikasi SGS / TUV - ISO9001:2008 - ISO14001:2004 C. RoHS
19 Pamakéan Ngageser, peti, windows, panto, témbok langsir, industri, hiasan atap, pager, panjaga
20 OEM Propil aluminium ngaropéa sayogi

 

Kaunggulan profil palapis bubuk bubuk:

Aya tilu jinis metode pangobatan permukaan pikeun profil aluminium: anodizing, palapis éléktroforetik, sareng palapis bubuk. Unggal metoda gaduh kaunggulan nyalira. Kaunggulan palapis bubuk utamina dikenalkeun di handap ieu.

Kaunggulan penting tina palapis bubuk:

  1. Prosésna kawilang saderhana.

Utamana kusabab ningkatna akurasi otomatis pakakas utama dina prosés produksi, kontrol mikrokomputer tiasa dihontal pikeun sababaraha parameter téknis utami, anu sacara efektif ngirangan kasusah tina operasi prosés, sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan peralatan bantu.

  1. Ngahasilkeun tinggi. Sacara umum, lamun sagala ukuran ditangtoskeun, kajantenan produk anu teu nyambung tiasa dikontrol dugi ka maksimal.
  2. Konsumsi énergi dikirangan sacara signifikan. Dina prosés produksi palapis anodizing sareng éléktroforetik biasa, konsumsi cai sareng listrik lumayan, khususna dina prosés oksidasi. Arus kaluaran panerus tiasa ngahontal 8000 ~ 11000A, tegangan antara 15 ~ 17.5V, ditambah konsumsi panas tina mesin éta sorangan, perlu tetep tiis ku cai sirkulasi. Konsumsi listrik per ton sering aya di sakitar 1000 darajat. Dina waktos anu sasarengan, pangirangan fasilitas bantu ogé tiasa ngirangan sababaraha konsumsi kakuatan.
  3. Darajat polusi kana cai sareng suasanana dikirangan, panggunaan tablet alkali, asam sulfat sareng pelarut organik cair sanésna henteu dianggo deui, ngirangan polusi cai sareng atmosfir, sareng sacara efektif ningkatkeun daya saing propil aluminium sareng profil baja plastik salaku produk anu ramah lingkungan. Sasuai Ngurangan sababaraha biaya produksi.
  4. Inténsitas kuli pagawé parantos nyata ngirangan. Kusabab panggunaan operasi jalur perakitan otomatis, cara dahar sareng panggunaan perlengkapan parantos disederhanakeun sacara signifikan, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan intensitas tanaga gawé.
  5. Sarat kualitas permukaan wol parantos dikirangan sacara signifikan. Lapisan bubuk lengkep tiasa nutupan pola ékstrusi dina permukaan propil, nutupan sababaraha cacat dina permukaan profil aluminium, sareng ningkatkeun kualitas permukaan profil aluminium réngsé.
  6. Sababaraha indikator fisik pilem palapis ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng pilem perawatan permukaan anu sanés, sapertos teu karasa sareng tahan abrasi, anu sacara efektif tiasa manjangkeun umur palayanan propil aluminium.

Lapisan bubuk nganggo palapis bubuk, sareng prosés na nyemprot éléktrostatik. Gesekan senapan semprot digunakeun pikeun nyieun partikel bubuk mawa muatan positip nalika disemprot kaluar tina awak gun dina pangaruh angin anu gancang. Éta éléktrostatik sacara adsorbétan teras diubaran dina suhu luhur. Éta ogé ningkatkeun kakuatan adsorpsi cet sareng nyegah pilem cét murag.

Tina sudut pandang prosés éta sorangan, éta ngagaduhan kontén téknologi anu kawilang luhur sareng nyampur cét anu béda-béda pikeun ngahasilkeun épék hiasan tina sababaraha warna, anu langkung saluyu sareng kabutuhan hiasan interior. Konsisten. Khususna, panggunaan gabungan propil anu disemprot sareng sasak istirahat termal parantos ngajantenkeun langkung modis, sareng profil bubuk anu disemprot gaduh rohangan pangembangan anu langkung ageung, anu ogé henteu tiasa digentoskeun pikeun profil anu dihasilkeun ku cara ngolah anu sanés.

 

Kualitas:

Sertifikasi CE, SGS, ISO9001, Auténtikasi ISO14001 sareng RoHS

 

Lamaran:

Jandéla sareng panto aluminium, bahan wangunan sareng industri nganggo profil ékstrusi aluminium

 

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA